Alle indlæg af ole

Winflector – programdeling

System til deling af windows- og dos programmer mellem flere brugere så man f.eks. externt fra, kan tilgår programmer på firmaets servere men uden behov for windows RDP licenser. Licenserne til winflector er væsentligt billigere end RDP licenser.

Med nyere browsere, kan programmerne afvikles uden brug af client software på computeren.

Klienter til windows, linux og Mac (beta).

Jeg er winflector partner og kan være behjælpelig med indkøb og opsætning.

 

winflector_box

Producentens hjemmeside.

At bruge sony Smartwatch 3 SWR50 del 2.

Efter nu at have brugt smartwatch over 1 år er konklusionen at det kan man meget nemt blive forvendt med.

Det mærker man hvis man en dag har glemt at tage det på, så kan man ikke nøjes med et lille vip med håndledet når der sker noget på telefonen, men skal have den gravet frem.

Man kan have huskelisten på hånden og afkrydse punkter når de er udførte.

Den kan fungere som fjernbetjening hvis du bruger ydstyr som kan fjernbetjenes med en app på din smartphone.

Æggeur lige ved hånden med timer-funktionen.

.

.

SSD harddisk

ssddisk

En SSD harddisk har ingen bevægelig dele som en konventionel harddisk har, den er i princippet et meget stort memorycard. Den har en fordel frem for den almindelige harddisk, nemlig at den er meget hurtig.

SSD harddiske på 128 og 240 Gb ligger i en prisklasse hvor det sansynligvis godt kan betale sig at få den monteret i en computer som kører windows 7 eller senere og som er begyndt at virke langsom.

Meget af det som computeren venter på er nemlig disk access som bliver meget hurtig med SSD disk.

Det kræver at man har mindre data på den eksisterende disk, end den mængde data som den nye SSD disk kan indeholde, for at det kan lade sig gøre at flytte den eksisterende OS installation til den nye disk, så skal alting nemlig ikke om-installeres.

SSD disk kan også fået med større kapacitet men så er prisen pr Mb noget højere.

At bruge sony Smartwatch 3 SWR50.

sony-smartwatch-3

Personligt har jeg ikke gået med armbåndsur de sidste 10 år, man har altid en mobil ved hånden hvorpå man kan se hvad klokken er og hvilken dato vi har.

Men efterhånden som telefonen bliver brugt til flere og flere ting, vil det måske være smart at kunne få informationer om hvad der sker på den, uden hele tiden at skulle have telefonen frem og kigge på den.

Et smartwatch kobles sammen med mobilen og kan give informationer om hvad der sker på telefonen og kan også bruges til at betjene nogle af telefonens funktioner med.

Jeg har valgt at prøve Sony smartwatch 3, det er 3. generation af sony’s bud på en smartphone. Den styres af android smartware og kan bruges sammen med telefoner kører Android 4.3 eller nyere.

Jeg har nu gået med uret lidt over en uge og er fint tilfreds med den. den skal lade ca 1 gang i døgnet og den giver en nem adgang til at se hvad der rører sig på telefonen så man ikke skal have den op af lommen hver gang den rører på sig.

Den virker som en ok fjerbetjening af telefonen og display af hvad der foregår. Man kan besvare beskeder med simple forud programmerede tilbagemeldinger, men skal man mere end det, skal man have fat på telefonen.

Sony uret har en funktion der gør det muligt at tilslutte den til et trådløst netværk så den kan fungere uafhængig af uret men gør man det drænes batteriet meget hurtigt for alt energi så det anser jeg ikke for en brugbar funktion.

Jeg vil tilføje mere til denne artikel når jeg får lidt mere erfaring med uret.

Sony Smartwatch 3 SWR50

 

Et smartwatch kobles sammen med en mobiltelefon eller tablet via bluetooth og giver informationer om hvad der foregår på telefonen og giver også mulighed for at man kan betjene nogle funktioner af telefonens funktioner via uret.

Uret’s kerne er indsat i en urrem der nemt kan skiftes så uret totalt ændrer udtryk.

Følg dette link og se Sony hjemmesiden om produktet.

Jeg vil selv benytte uret og skrive om det i et andet indlæg.

Spamfilter

Helt op til 80 % eller flere af de mails der cirkulerer rundt, er enten spam eller virus. Undgå at få dette i din postkasse ved at lade din mail scanne af en service på internettet inden den rammer din mail server og postkasse.
Jeg kan anbefale MxGuarddog, kontakt mig hvis jeg skal være behjælpelig med oprettelse og opsætning.

De yder beskyttelse mod:

Spam
Computer viruses
Malware
Phishing emails
Spoofed undeliverable notices
Denial of Service Attacks (DoS)

Lenovo computere

Leveringsdygtig i Lenovo bærbare og stationære computere med tilbehør.

  • Stationærer computere i forskellige størrelser.

Chromecast 2.0 audio fra Google

chromecastaudio

Ny chromecast enhed fra google til kun at caste lyd fra pc, tablet eller telefon.

Gør at du kan lytte til musik fra apps på tablet/mobil som ikke understøtter chromecast når blot din enhed kan caste sin skærm.

Skal kun tilkobles en lydindgang så man behøver ikke at have et tv tændt for at lytte.

Skal forbindes til et trådløst netværk.