Kategoriarkiv: Reviews

At bruge sony Smartwatch 3 SWR50 del 2.

Efter nu at have brugt smartwatch over 1 år er konklusionen at det kan man meget nemt blive forvendt med.

Det mærker man hvis man en dag har glemt at tage det på, så kan man ikke nøjes med et lille vip med håndledet når der sker noget på telefonen, men skal have den gravet frem.

Man kan have huskelisten på hånden og afkrydse punkter når de er udførte.

Den kan fungere som fjernbetjening hvis du bruger ydstyr som kan fjernbetjenes med en app på din smartphone.

Æggeur lige ved hånden med timer-funktionen.

.

.

At bruge sony Smartwatch 3 SWR50.

sony-smartwatch-3

Personligt har jeg ikke gået med armbåndsur de sidste 10 år, man har altid en mobil ved hånden hvorpå man kan se hvad klokken er og hvilken dato vi har.

Men efterhånden som telefonen bliver brugt til flere og flere ting, vil det måske være smart at kunne få informationer om hvad der sker på den, uden hele tiden at skulle have telefonen frem og kigge på den.

Et smartwatch kobles sammen med mobilen og kan give informationer om hvad der sker på telefonen og kan også bruges til at betjene nogle af telefonens funktioner med.

Jeg har valgt at prøve Sony smartwatch 3, det er 3. generation af sony’s bud på en smartphone. Den styres af android smartware og kan bruges sammen med telefoner kører Android 4.3 eller nyere.

Jeg har nu gået med uret lidt over en uge og er fint tilfreds med den. den skal lade ca 1 gang i døgnet og den giver en nem adgang til at se hvad der rører sig på telefonen så man ikke skal have den op af lommen hver gang den rører på sig.

Den virker som en ok fjerbetjening af telefonen og display af hvad der foregår. Man kan besvare beskeder med simple forud programmerede tilbagemeldinger, men skal man mere end det, skal man have fat på telefonen.

Sony uret har en funktion der gør det muligt at tilslutte den til et trådløst netværk så den kan fungere uafhængig af uret men gør man det drænes batteriet meget hurtigt for alt energi så det anser jeg ikke for en brugbar funktion.

Jeg vil tilføje mere til denne artikel når jeg får lidt mere erfaring med uret.

Chromecast 2.0 audio fra Google

chromecastaudio

Ny chromecast enhed fra google til kun at caste lyd fra pc, tablet eller telefon.

Gør at du kan lytte til musik fra apps på tablet/mobil som ikke understøtter chromecast når blot din enhed kan caste sin skærm.

Skal kun tilkobles en lydindgang så man behøver ikke at have et tv tændt for at lytte.

Skal forbindes til et trådløst netværk.